Home / Vakantieparken / 5 insider tips om je verblijf bij Sunparks goedkoper te boeken

5 insider tips om je verblijf bij Sunparks goedkoper te boeken

Genieten van een tropisch verblijf in één van de Sunparks parken, wie wil dat niet? Met vier verschillende parken in ons land in respectievelijk De Haan, Oostduinkerke, de Kempen en de Ardennen is Sunparks een vaak bezocht vakantiepark. En dat is volledig terecht, want de activiteiten en de mogelijkheden die Sunparks als vakantiepark te bieden heeft, zorgen ervoor dat jij er een onvergetelijke vakantie kunt beleven.

Natuurlijk is er nog altijd een keerzijde aan de medaille: de prijs bijvoorbeeld. Een vakantie kost al gauw redelijk wat geld, maar toch kan het goedkoper. Wat dacht je ervan om je verblijf bij Sunparks goedkoper te boeken? Wij zochten (en vonden) 5 insider tips waardoor je je verblijf bij Sunparks goedkoper boekt en dus goedkoper op vakantie kunt gaan:

1. Late beslissers profiteren van last minute aanbiedingen

Weet je pas op het laatste moment of je toch nog vakantie kan nemen? Wel, dan kun je bij Sunparks profiteren van de scherpe last minute aanbiedingen. Op de website van Sunparks krijg je een handig overzicht te zien van alle huidige last minute aanbiedingen. Het enige nadeel is dat deze aanbiedingen slechts tijdelijk geldig zijn, waardoor je dus best niet te lang wacht om te beslissen.

2. Profiteer van de exclusieve 55+ of Familiekorting

Ben jij al vertrouwd met de 55+ of familiekorting die door Sunparks aangeboden wordt? Neen, wel dan is het dringend tijd dat je dit super voordeel leert kennen. Sunparks geeft iedereen die 55 jaar of ouder is de kans om te profiteren van extra voordelige prijzen. Zo krijg je bijvoorbeeld 25% korting als je reist met een persoon die ouder is dan 55 jaar. Ook gezinnen vallen bij Sunparks in de prijzen. Zo krijgt iedereen die in het gezelschap van minstens 1 kind onder de 13 jaar reist 25% korting.

Tip: combineer deze twee voordelen met de vroegboekkorting en krijg zo tot 45% korting.

3. Boek vroeger en dus goedkoper

Waarom lang wachten om je vakantie te plannen? Ook bij Sunparks delen ze diezelfde mening. Zo geeft Sunparks iedereen die vroeg beslist om hun verblijf bij Sunparks te boeken de kans om te profiteren van ongeziene vroegboekvoordelen. Als je zeker weet wanneer je verlof hebt, dan boek je best je verblijf om zo goedkoop mogelijk naar Sunparks te gaan.

4. Boek je verblijf tijdens de schoolvakanties

Integendeel tot heel wat hotels en andere vakantieparken is het bij Sunparks net goedkoper wanneer je er tijdens de schoolvakanties verblijft. Doordat alle kinderen tijdens de schoolvakanties thuis zijn en heel wat ouders tijdens die periode ook verlof nemen, zorgt Sunparks ervoor dat die periodes zoals de Paasvakantie, Hemelvaart, Pinksteren, Zomervakantie, Herfstvakantie, … een stuk voordeliger zijn om te verblijven in een vakantiepark van Sunparks.

5. Wees slim en combineer je kortingen

Bij heel wat reisorganisaties is het niet mogelijk om verschillende kortingen met elkaar te combineren. Maar gelukkig is dat bij Sunparks wel mogelijk. Het hele jaar door kun je bij Sunparks profiteren van aanbiedingen en kortingen, voor ieder seizoen en ieder park. Het leuke is dat je alle verschillende kortingen die we in dit artikel opgenoemd hebben, ook met elkaar kunnen combineren. Zo kun je de 55+ korting bijvoorbeeld combineren met de vroegboekkorting om in totaal tot wel 45% korting of zelfs meer te krijgen op je boeking.

 

Reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top