Centerparcs5 exlusieve tips om vandaag korting te krijgen op je verblijf in Center Parcs

Even helemaal tot rust komen in een natuurlijke omgeving: iedereen heeft er wel eens nood aan. Center Parcs biedt jou die mogelijkheid. In de prachtige vakantieparken van Center Parcs kun je ontsnappen aan de dagelijkse drukte en volledig ontspannen. De vele mogelijkheden die de verschillende parken van Center Parcs aanbieden zorgen ervoor dat je er een onvergetelijk verblijf meemaakt.

Maar wacht dat je er van om je verblijf bij Center Parcs te boeken, en er een stevige korting bovenop te krijgen? Wij zochten 5 tips waardoor jij vandaag nog je verblijf bij Center Parcs goedkoper kunt boeken:

1. Maak gebruik van de VakantieVoordeelKaart

Ga jij graag meerdere keren per jaar op vakantie? En krijg je maar niet genoeg van Center Parcs? Dan is de VakantieVoordeelKaart echt iets voor jou. Deze kaart geeft je de mogelijkheid om 3 weekends of midweken in één keer te boeken. Op die manier kun je al vanaf €779 drie keer per jaar op vakantie gaan, ongelofelijk toch? Bovendien bepaal je zelf de periode wanneer je op reis gaat, als het maar binnen hetzelfde jaar is.

2. Claim hier je Familie- of 55+ korting 

Een tweede groot voordeel is de familie- of 55+ korting die door Center Parcs aangeboden wordt. Concreet betekent dit dat je eigenlijk altijd korting krijgt op je boeking, als je voldoet aan enkele voorwaarden. Zo kun je profiteren van de familiekorting als je minstens één kind jonger dan 13 jaar hebt. Van de 55+ korting kun je profiteren als je 55 jaar of ouder bent, of het moment dat je je boeking bij Center Parcs plaatst.

Tip: boek meer dan 2 maanden op voorhand en krijg er nog eens tot 20% vroegboekkorting + gratis activiteiten bovenop cadeau.

3. Extra voordelen voor trouwe gasten

Eenmaal je de Center Parcs echt te pakken hebt, dan zal het ongetwijfeld niet bij dat ene bezoek blijven en zullen er al snel meerdere volgen. Wel, als regelmatige bezoeker van Center Parcs geniet je van heel wat aantrekkelijke en vooral exclusieve voordelen. Van het Friends-programma kun je genieten van zodra je in 36 maanden tijd minstens drie keer een bezoek gebracht hebt aan één van de parken van Center Parcs. De voordelen zijn geldig in alle Center Parcs-parken, ook in andere landen buiten België, behalve Engeland. Bovendien komen de voordelen van het Friends-programma gewoon bovenop de Familiekorting, 55+ korting en Vroegboekkorting. Voorbeelden van de Friends-voordelen zijn:

  • Gratis reserveringslijn
  • Early Check-in
  • Gratis extra kindermeubilair
  • Welkomstverrassing
  • Korting in de shops
  • Aantrekkelijke aanbiedingen

4. Profiteer hier van scherpe last minute tarieven

“De laatsten zullen de eersten zijn”, luidt het spreekwoord. Maar bij Center Parcs is het ook echt zo. Wanneer je op het laatste moment beslist om er nog snel even op reis te gaan, dan kun je bij Center Parcs profiteren van ongeziene last minute kortingen. Vaak kun je zelf al je verblijf bij Center Parcs boeken vanaf €99, iets wat anders helemaal niet mogelijk is. Kijk dus zeker of jouw verblijf niet beschikbaar is in een last minute korting.

5. Ga op reis tijdens de schoolvakanties

Je hoort het vaak van mensen dat op reis gaan tijdens de schoolvakanties vaak enorm duur is. Maar dat is niet overal zo, bij Center Parcs is het net goedkoper om tijdens de schoolvakanties op reis te gaan. Tijdens de schoolvakanties zijn alle kinderen thuis en daar houdt Center Parcs dan ook rekening mee. Zo kun je tijdens schoolvakanties zoals de Krokusvakantie, de Paasvakantie, Hemelvaart, Pinksteren, Zomervakantie, Herfstvakantie, … je verblijf bij Center Parcs boeken en er een ongeziene korting bovenop krijgen. Op reis gaan tijdens de schoolvakanties was nog nooit zo goedkoop, euh leuk!

Reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top