Home / Europa / Autopech op reis? Geen nood, je bent gedekt!

Autopech op reis? Geen nood, je bent gedekt!

touringEen volledig jaar gedekt, dus ook op reis!

Ten minste, als je een bijstandsverzekering hebt afgesloten bij Touring. Nu tijdelijk kan dat al voor maar 7 euro per maand. Wat krijg je hiervoor in ruil? Naast gemoedsrust, ook talloze voordelen mocht het onderweg toch fout gaan.

Dekking hospitalisatiekosten

Zo zijn je hospitalisatiekosten gedekt tot €5000, of onbeperkt indien je kiest voor een Family Full, Comfort of Global upgrade. Ambulante kosten zie je gedekt tot €250, of onbeperkt indien je weer voor een upgrade kiest. Bij die laatste drie pakketten, mag je eveneens rekenen op een terugbetaling van medische kosten in België en ben je tevens gedekt tegen natuurrampen.

tire-606100_1920Pechverhelping en/of sleping in Europa

Check! Waar je je ook begeeft in Europa, Touring komt je pech verhelpen of indien nodig komen ze je wagen slepen naar een garage in de buurt. Wist je trouwens dat de gemiddelde wachttijd om hulp maar 45 minuten bedraagt? Wens je wereldwijde pechverhelping, dan kan je ook upgraden.

Touring brengt je veilig thuis

Stel, de wagen is helemaal kapot en Touring moet hem takelen. Hoe geraakt jouw gezin dan thuis? Touring brengt je graag naar het dichstbijgelegen punt waar je je reis kan verderzetten met een ander vervoersmiddel. Heb je een eenmalig “Explore” pakket (vanaf €20 per reis) of koos je voor de upgrade “Global”, dan regelt Touring voor jou een vervangwagen of zorgen ze voor een veilige repatriëring naar huis.

Sluit je op voorhand aan en bespaar!

Oké, je hebt er niet voor gekozen om je op voorhand te laten indekken bij Touring. Maar het doet er juist om dat je op reis in Frankrijk een lekke band hebt. Kan je dan alsnog bij Touring terecht? Uiteraard, maar dan wordt wel een meerkost aangerekend omdat het om een aansluiting op de baan gaat. Slimme bestuurders sloten dus op voorhand een reisbijstandsabonnement af.

teddyTouring houd ook rekening met jouw kids!

De garantie om in alle rust te reizen met jonge kinderen? Dat is Kids Zen! Dankzij deze formule, die inbegrepen is in de reisbijstand, geniet je gezin van extra voordelen: een tolk wanneer nodig, terugbetaling van de kosten voor kinderopvang bij de hospitalisatie van de ouders, prioritaire pechverhelping én snelle verzending van specifiek kindermateriaal & medicijnen. Ja, zelfs een vergeten knuffelbeer!

Enkel verzekeren voor één reis? Dat kan ook!

Ben je niet vaak met de auto onderweg, en wil je je eenmalig laten dekken? Ook daarvoor heeft Touring een gepaste oplossing. Met het Explore pakket ben je al vanaf €20 gedekt in de hele wereld. Inbegrepen zijn medische kosten (onbeperkt), repatriëring en vervroegde terugkeer in geval van problemen én pechverhelping en/of sleping in Europa.

flightToch met het vliegtuig? Flight Zen inbegrepen!

Wat velen niet weten, is dat de reisbijstand van Touring jou en je familie dekt bij vaak voorkomende problemen met vluchten. Zo kan je een vergoeding recupereren bij klasseverlaging van je zitplaats en bij vertraging of annulatie van een vlucht in, naar of vanaf Europa. Geen stress dus, mocht je er toch voor opteren om met het vliegtuig te gaan.

 

ledenvoordeelWord lid en geniet van vele extra voordelen

Touring verwent z’n leden. Als lid krijg je korting op verschillende evenementen en uitstapjes: €3 korting voor Yale 3D World Magic & Fun, jaarlijks een gratis mini-check van uw voertuig, korting bij Auto 5, €10 korting in Movie Park Duitsland, een gratis nanometer om je bandenspanning te meten, en nog talloze andere voordelen! Waar wacht je op, sluit je aan bij Touring en verzeker jezelf van 100% gemoedsrust onderweg!

Meer info op https://www.touring.be/

Reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top