Home / Goedkope vliegtickets / Hier ga je goedkoop op vakantie!

Hier ga je goedkoop op vakantie!

Bij het boeken van een reis voor komende zomer stellen mensen vaak heel wat eisen voorop waaraan hun vakantie moet voldoen. Zo willen veel mensen vaak dat hun vakantie cultuur bevat, dat ze lekker eten voorgeschoteld krijgen en dat ze kunnen genieten van zonnig weer. Maar veel mensen willen daarnaast ook nog eens dat hun vakantie niet al te veel geld kost. Moeilijk om al deze zaken te combineren en tot één bestemming te komen. Toch is het na wat opzoekingswerk zeker mogelijk om al deze zaken te combineren en bijgevolg de ideale vakantiebestemming te vinden. Wij zochten alvast enkele goedkope vakantiebestemmingen op een rijtje waar je kunt genieten van mooi weer, lekker eten en waar je ook nog eens heel wat cultuur voorgeschoteld krijgt.

Jordanië

Wie van cultuur houdt tijdens zijn of haar vakantie en heel wat historische bezienswaardigheden wil bezoeken zal zich in Jordanië zeker amuseren. Wie van groepsreizen houdt kan voor een klein bedrag op reis naar Jordanië. Zo kun je vaak al een all-in groepsreis naar Jordanië boeken vanaf €769 per persoon waarbij je gedurende een week alle hoogtepunten van Jordanië te zien krijgt in het gezelschap van een gids. Het enige nadeel is dat de toegangsprijzen van de bezienswaardigheden, die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan, vaak veel geld kosten in vergelijking met andere bezienswaardigheden.

Marokko

Mooi weer, lekker eten en culturele bezienswaardigheden. Hiervoor moet je in Marokko zijn. Bovendien zijn de tickets om er heen te vliegen goedkoop, zijn er ter plekke goede busverbindingen en zijn de hotels meer dan betaalbaar. Na slechts enkele uren vliegen kom je al in een totaal andere cultuur terecht en ben je zeer weinig geld kwijt. Een vliegticket boeken naar Agadir of Marrakech kun je doen via Booking.com of Cheaptickets.

Kroatië

Een bestemming die steeds populairder wordt bij toeristen is Kroatië. Dit voormalige Oostblokland heeft zich de voorbije jaren helemaal getransformeerd tot toeristische bestemming, maar toch zijn de prijzen er niet gestegen. Deze zonnige en vooral goedkope bestemming heeft heel wat aangename verrassingen in petto. Kleine eilandjes, gezellige dorpjes, mooi weer, lekker eten, … Vooral het eten is er zeer goedkoop. Zo is eten op restaurant vaak goedkoper dan wanneer je inkopen voor een avondmaal doet in de lokale supermarkt!

Gambia

Vliegen naar Gambia duurt al wat langer dan wanneer je naar Kroatië of Marokko vliegt. Maar je komt dan ook terecht in een totaal andere cultuur. Vooral tijdens de winter in Europa is Gambia zeker en vast een aanrader voor iedereen die gedurende een week of iets langer wil genieten van de zon op een prachtige locatie. Echt groot is Gambia trouwens niet. Je kunt het vergelijken met de totale oppervlakte van West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen samen. Voor ongeveer €500 per persoon kun je al in een prachtig hotel logeren, inclusief ontbijt.

 

Reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top