Home / Overige / Krijg tot 70% korting op je exclusieve reis

Krijg tot 70% korting op je exclusieve reis

Wie op zoek is naar een reisbestemming voor deze zomer tegen een redelijke prijs hoeft niet langer te zoeken. Op de website van Voyage Privé kun je terecht om er je reis te boeken naar één van de vele leuke bestemmingen. Wat Voyage Privé uniek maakt is dat je er stuk voor stuk exclusieve reizen kunt boeken met kortingen die kunnen oplopen tot wel – 70%. Met meer dan 7 miljoen leden is de online privé club van Voyage Privé een van de populairste online aanbieders van exclusieve reizen.

Wat is Voyage Privé?

Het unieke concept van Voyage Privé werd in 2006 in Frankrijk gelanceerd door enkele professionals uit het toerisme en het e-toerisme. Voyage Privé is een online aanbieder van exclusieve reizen. Dit betekent dat iedereen die op zoek is naar een exclusieve reis terecht kan op de website van Voyage Privé. Daar vind je een uitgebreide selectie van heel wat kwalitatieve reizen, verblijven en van vrije tijdsactiviteiten die je er kunt boeken. Maar wat Voyage Privé echt uniek maakt, zijn de kortingen die je krijgt. Zo kun je er exclusieve reizen boeken met kortingen die kunnen oplopen tot 70%. Een exclusieve reis maken hoeft dus niet altijd duur te zijn, het kan ook goedkoper. Dat bewijst Voyage Privé.

Hoe kun je je reis boeken bij Voyage Privé?

Om zelf alle verschillende bestemmingen van Voyage Privé te bekijken, volstaat het om lid te worden van de club Voyage Privé. Eenmaal je er een account aangemaakt hebt, krijg je toegang tot het het volledige aanbod en kun je dus ook je favoriete bestemming uitkiezen. Naast tal van voordelen ontvang je na je inschrijving ook elke week een nieuwsbrief waarin alle aanbiedingen van Voyage Privé staan. Zo mis je nooit meer een interessante aanbieding.

Interesse? Schrijf je snel in!

Voyage Privé is een echte aanrader voor iedereen die graag op reis gaat en zeker voor iedereen die graag op reis gaat naar een niet-alledaagse bestemming. De website van Voyage Privé biedt tal van verschillende bestemmingen aan waar je heen kunt reizen aan een veel goedkopere prijs dan normaal. Om alle bestemmingen en arrangementen te bekijken kun je je via deze link inschrijven.

Reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top