Home / België / Nieuw in Bobbejaanland: Afdalen in The Forbidden Caves

Nieuw in Bobbejaanland: Afdalen in The Forbidden Caves

Het populaire  pretpark Bobbejaanland in het Belgische Lichtaart heeft er een nieuwe attractie bij. En wat voor een! Diep in de jungle van Bobbejaanland ligt de nieuwste attractie van het familiepark verscholen.

Samen met Jasper Dubois trek je diep onder de grond op zoek naar bijzondere kristallen in The Forbidden Caves.

Er wacht je een boeiende verkenningstocht door de regenwouden van Khyonesia. Achter iedere boom wacht je een nieuwe uitdaging. Aan jou om die te overwinnen.

Het verhaal

Volgens de legende ontdekte men in de bossen van The Forbidden Caves een wilde stam, diep verscholen onder de grond. In een immense doolhof van grotten en gangen, met schitterende kristallen die warmte en licht uitstraalden.

Hun krachtige, bovennatuurlijke energie liet planten en dieren razendsnel groeien. Van het hele verhaal is weliswaar nooit enig bewijs gevonden, en de stam zelf verdween op mysterieuze wijze van de aardbodem.

Jasper Dubois hecht veel geloof aan dit mysterieuze verhaal, dat zijn opa hem vertelde, en zoekt tot op vandaag naar bewijzen.

Op tocht met Jasper

Het enthousiasme van Jasper werkt aanstekelijk op de eerste bezoekers van The Forbidden Caves.  Met de lift bereik je uiteindelijk mijnschacht vier, gelegen midden The Adventure Valley.

In een jeep trek je op verkenning door The Forbidden Caves van Bobbejaanland. Een tot ieders verbeelding sprekende tocht met een boeiend slot,, als expeditieleider Jasper een onverwachte ontdekking doet… en de mysterieuze grot zijn geheimen prijsgeeft.De grot komt tot leven!

Een technisch hoogstandje

The Forbidden Caves is zonder meer een unieke attractie voor de Benelux, en wordt ongetwijfeld de absolute blikvanger van Bobbejaanland.

The Forbidden Caves komt via 3D tot leven. In totaal zeven projectoren geven de immense grotten van Khyonesia weer.

Het rijtuig loodst 60 personen in 2 minuten doorheen de tunnel.

Een nieuwe themazone

The Forbidden Caves is ongetwijfeld een bijzondere aanwinst voor het populaire Bobbejaanland. Haast het druk bezochte cowboydorp van Bobbejaanland, vormen The Forbidden Caves een tweede themazone in het pretpark.

De combinatie van de attractieve rit en het verhaal, gebracht door live acteurs, brengt je helemaal in de exploratiesfeer. Je komt als bezoeker voldaan terug op het aardoppervlak. Benieuwd naar volgende avonturen. Die volgen in Bobbejaanland elkaar in versneld tempo op !

 

Reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top