Home / Over

Over

Over Richting Vakantie

Richting Vakantie is een unieke samenwerking tussen 2 personen die een passie voor reizen delen. Met deze site willen we graag onze passie voor reizen naar buiten brengen. Je vindt er kwalitatieve, informerende en inspirerende teksten rond al wat met reizen te maken heeft: vakanties, wereldreizen, vliegtickets, last minutes, bezienswaardigheden, tips en nog zoveel meer.

Over de auteurs

Francois is freelance copywriter met meer dan 30 jaar ervaring. Hij beschikt over een vlotte pen en is een krak in het schrijven van inspirerende teksten. Dit in combinatie met zijn passie voor reizen resulteerde in Richting-Vakantie.be. Francois is verantwoordelijk voor de redactionele invulling van de website en is tevens de eigenaar van de site.

Pieter-Jan is een fervent reiziger. Liefst meerdere keren per jaar, ver of dichtbij maakt hem niet uit. Als hij maar nieuwe plekjes kan ontdekken en zijn wereld verruimen. Hij beschikt over een flinke portie technische en commerciële kennis en is verantwoordelijk voor zowel de technische kant als de commerciële invulling van de website.

Wij hopen dat deze site, die uit pure liefhebberij voor het reizen is ontstaan, ook voor jou een meerwaarde kan betekenen! Indien je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top