Home / Pretparken / Vakantie: goedkoop naar Bellewaerde

Vakantie: goedkoop naar Bellewaerde

Met de zomervakantie voor de deur maken de pretparken zich klaar om in de beste omstandigheden de grote massa te ontvangen en te plezieren. Zij die hun zomervakantie in eigen midden doorbrengen zoeken geregeld de nodige ontspanning in deze pretparken.  En België is ongetwijfeld een land van pretparken. Meer zelfs, onze pretparken kunnen één voor één hun voet zetten naast het kruim van de Europese pret- en attractieparken. Een écht familiepark is ongetwijfeld Bellewaerde, gelegen in het Westvlaamse Ieper. Bellewaerde combineert een dierenpark met allerlei gezinsvriendelijke attracties, en dat is dit seizoen niet anders. De voorbije maanden lag de nadruk op de verdere uitbouw van het dierenpark. En minstens even belangrijk: de komende weken kun je écht goedkoop naar Bellewaerde, dat nu een korting van maar liefst zes euro biedt uitsluitend aan diegenen die hun toegangskaartjes online bestellen!

Bellewaerde combineert een uitgebreid dierenpark met vele gezinsvriendelijke attracties

Ieder seizoen weer zorgt Bellewaerde voor vernieuwing en dat is dit jaar zeker niet anders. De voorbije maanden werden de verschillende dierenverblijven extra onder handen genomen. Dat was nodig, want zo zat het Far West Park zonder dieren. Dat behoort nu gelukkig tot het verleden. Vier Europese bizons werden in huis gehaald, en die voelen zich in hun nieuwe verblijven helemaal in hun element.  Hun gloednieuwe thuis ligt in de onmiddellijke nabijheid van de keverbaan. De komst van de bizonfamilie naar het Ieperse Bellewaerde is niet toevallig, maar past in een Europees kweekprogramma, bizons zijn nu al langer een bedreigde diersoort. Onmiddellijk na de tweede wereldoorlog was er zelfs bijna geen enkele bizon meer te vinden. Bellewaerde beschikt nu over één mannetje tegenover drie vrouwtje, maar men hoopt nu dat het hier niet lang bij blijft…

Koning in Bellewaerde

De bizons zijn niet de enige nieuwe gasten in Bellewaerde. Bezoekers kunnen zich nu ook vergapen aan de koning van het dierenrijk, de leeuw. Leeuwen spotten wordt dit seizoen ongetwijfeld dé topattractie in dit familiepark. Iedereen kan nu zo kort mogelijk bij de leeuwen in een omgebouwd voertuig, waarvoor twee terreinwagens volledig werden omgebouwd en in een constructie werd geplaatst uit gelaagd en gehard vesterglas met een dikte van maar liefst 22 millimeter. Het nieuwe onderkomen van dit bijzonder actieve leeuwengezin werd gebouwd in Bengaalse stijl, zodat ze het hier direct naar hun zin hadden. Men kon dit in het oog springende leeuwenverblijf niet beter onderbrengen dan aan het station van de Bengae Express.

Deze bizons voelen zich al goed thuis in Bellewaerde

Goedkoop naar Bellewaerde

Jaarlijks pakt Bellewaerde niet alleen met tal van nieuwigheden uit. De leiding van het familiepark maakt telkens voor aanvang van de zomervakantie een bezoek aan dit familiepark betaalbaar, en dat is ook nu het geval. Dit jaar bieden ze uitsluitend online toegangskaartjes aan met een korting van maar liefst zes euro per stuk. Langer wachten heeft geen enkele zin, want wie wil niet goedkoop nar Bellewaerde?

  • Kooptip: Deze actie geldt uitsluitend voor toegangskaartjes die online worden besteld. Online betaal je 23 euro voor een toegangskaartje in plaats van 29 aan de kassa!

Vele topattracties

In het palendorp voelt ieder kind zich onmiddellijk thuis

Naast het dierenpark biedt Bellewaerde zijn tienduizenden bezoekers ook nog tal van attracties voor gans de familie:

  • Boomerang: een van de indrukwekkendste dubbele loopings van Europa. Deze looping haalt snelheden tot 75 kilometer per uur, zowel  voor- als achterwaarts.
  • Kinderen: deze vermaken zich ongetwijfeld op de expresstrein, bij de vlinders, op de gekke koetsen,  het minirad, het palendorp en tijdens een tocht met het minitreintje dwars doorheen het park.
  • Familieattracties: voor de ganse familie zijn er in Bellewaerde in totaal 37 attracties met als blikvangers het dierenpark met bizons, apen, leeuwen, giraffen, een kleurrijk vogelpark maar ook met de mysterieus dansende balonnen, een caroussel en een river splash.

Voordelige online tickets:  Bellewaarde biedt nu uitsluitend online goedkope toegangskaartjes aan. Online kun je kaartjes bestellen aan 25 euro in plaats van 30 euro aan de kassa.

Reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top