Home / Overige / Vliegvakantie vanaf Brussels Airport: parkeertips

Vliegvakantie vanaf Brussels Airport: parkeertips

Vliegvakantie vanaf Brussels Airport

Brussels Airport, ook wel vliegveld Zaventem genoemd is een grote luchthaven waar u naar bestemmingen over de hele wereld kunt vliegen. Het vliegveld is gunstig gelegen ten opzichte van het zuiden van Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Miljoenen Belgen vertrekken in de zomervakantie vanuit Zaventem richting zonnigere oorden. Wij namen enkele parkeergelegenheden onder de loep, indien u ervoor opteert om met de wagen naar het vliegveld te komen.

parkerenDe officiële parking

Op de luchthaven zelf kunt u eenvoudig en dichtbij de terminal parkeren. Het vliegveld van Zaventem heeft circa 12.000 parkeerplaatsen, waarvan ruim 10.000 parkeerplaatsen op loopafstand van de terminal. Er zijn echter andere parkeeraanbieders gevestigd rondom de luchthaven Zaventem waar u uw auto goedkoop kunt parkeren. Het merendeel van deze parkeeraanbieders beschikken over een gratis shuttle service welke u haalt en brengt naar de terminal van Zaventem Airport.

Vergelijken loont

Vergelijkingswebsite http://www.langparkerenzaventemairport.be vergaart bijvoorbeeld alle informatie op het gebied van lang parkeren bij de luchthaven Zaventem. Alle betrouwbare parkeeraanbieders rondom Zaventem Airport staan op deze website. U kunt de verschillende parkeeraanbieders met elkaar vergelijken op prijs, afstand tot de terminal en waardering van klanten. Tevens kunt u zien of er bijvoorbeeld Valet parking wordt aangeboden.

ergelijkenValet parking betekend zorgeloos aan uw vakantie beginnen, geen gezoek naar parkeerruimte maar rechtstreeks naar de terminal van Zaventem rijden. Hier zal een medewerker van het parkeerbedrijf waar u heeft gereserveerd u opwachten en uw auto meenemen naar haar parkeerbedrijf. Bij terugkomst van uw vakantie staat de auto weer gereed voor de aankomsthal en kunt u meteen uw reis naar huis vervolgen. Je parking in Zaventem hoeft absoluut niet duur te zijn, u kunt eenvoudig een goedkope en betrouwbare parkeeraanbieder vinden voor een scherp tarief. Als u van te voren reserveert bent u zeker van een plek en kunt u ontspannen beginnen aan uw vakantie.

Het team van Richting-Vakantie wenst u alvast een zonnige vakantie toe!

Reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top