Home / Pretparken / Zo haal je het meeste uit je bezoek aan Disneyland Paris

Zo haal je het meeste uit je bezoek aan Disneyland Paris

Koop je tickets op voorhand

Zoals bij de meeste pretparken moet je ook aan de inkom van Disneyland Paris vaak aanschuiven indien je nog tickets moet kopen. Deze wachtrij kun je echter vrij eenvoudig vermijden door je tickets voor Disneyland Paris reeds op voorhand te kopen. Via de officiële website van Disneyland Paris kun je kiezen welke tickets je wenst te bestellen. Zo kun je kiezen welke dag je het park zal bezoeken en je kunt er ook kiezen of je enkel een ticket koopt voor één van de twee parken of een combiticket voor beide parken.

Wanneer je echt lang op voorhand je tickets bestelt, kun je je tickets thuis laten afleveren. Of je kunt ook kiezen voor de makkelijke manier en je tickets gewoon downloaden om ze vervolgens af te printen. Ook je parkeerkaart kun je reeds op voorhand kopen.

Tip: wanneer je van plan bent om binnenkort een bezoek te brengen aan Disneyland Paris, hou je beter de officiële website van Disney in de gaten. Je vindt er regelmatig leuke promoties waarbij je dan bijvoorbeeld een toegangsticket gratis krijgt wanneer je een bepaald aantal tickets koopt. Vaak kun je ook profiteren van leuke vroegboekkortingen.

Ochtendstond heeft goud in de mond

Deze spreuk is echt wel van toepassing bij een bezoek aan Disneyland Paris. Hoe vroeger je naar het park gaat, hoe minder volk er aanwezig zal zijn. Vroeg in de ochtend is namelijk het perfecte moment om je naar de ingang van het park te begeven. Zeker in de zomer, wanneer het nog niet al te warm is en er nog niet veel kinderen zijn, is het ideaal.

Tip: elke dag gaan er heel wat mensen ongeveer een uur voor openingstijd reeds in de rij staan. Hou hier dus rekening mee!

Maak gebruik van de fastpass

Als één van de weinige pretparken geeft Disneyland Paris z’n bezoekers de mogelijkheid om het fastpass-systeem te gebruiken. Dankzij de fastpass-tickets van Disneyland Paris hoef je veel minder
lang aan te schuiven bij populaire attracties. Wanneer je binnenkomt in het park kun je al je fastpass-ticket gebruiken bij attracties waar veel volk naar toe gaat zoals Space Mountain, Thunder Mountain, The Twilight Zone Tower of Terror of Crush’s Coaster. Ondertussen kun je dan een andere attractie bezoeken en nadien kun je naar de attractie gaan waarvoor je je fastpass-ticket gebruikt hebt, op het aangegeven tijdstip op je fastpass. Simpel en vooral tijdsbesparend!

Tip: je kunt je fastpass slechts voor 1 attractie tegelijk gebruiken. Maak dus een weloverwogen keuze!

Bekijk de dagplanning op voorhand

Wie op voorhand bepaalt wat je waar en wanneer wil zien of doen, zal veel meer kunnen doen dan iemand die niks op voorhand plant. Overdag kun je overal in de twee verschillende parken heel wat Disneyfiguren ontmoeten. Deze plekken en tijdstippen staan aangeduid op de foldertjes en op de officiële website van Disneyland Paris. Vaak kun je, wanneer je een attractie bezocht hebt, onderweg naar een andere attractie een Disneyfiguur ontmoeten.

Tip: Kies slechts enkele Disneyfiguren uit, zo weet je zeker dat je deze zal zien en bespaar je jezelf heel wat tijd.

Reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top