Home / Vakantieparken / 5 tips die weinig mensen kennen, om gegarandeerd korting te krijgen bij Molenheide!

5 tips die weinig mensen kennen, om gegarandeerd korting te krijgen bij Molenheide!

In het groene hart van het Belgische Houthalen-Helchteren ligt het prachtige en meest kindvriendelijke bungalowpark van België: Molenheide. Het bungalowpark Molenheide is de ideale plek om samen met je kinderen een rustgevende en tegelijk onvergetelijke vakantie te beleven. De vele verschillende faciliteiten, zowel indoor als outdoor, de drank- en eetgelegenheden en het enthousiaste animatieteam maken je verblijf in Molenheide helemaal compleet.

Klinkt allemaal zeer leuk, maar wat dacht je er van om je verblijf bij Molenheide aan een veel goedkopere prijs te boeken? Deze onderstaande tips zorgen ervoor dat jij vandaag nog je verblijf bij Molenheide goedkoper kunt boeken:

1) Bekijk altijd eerst de actie van de week

Wat echt ongelofelijk is, is de actie van de week bij Molenheide. Elke woensdag lanceert Molenheide een nieuwe actie die slechts één week geldig is. Deze actie kan elke week opnieuw variëren, waardoor je best regelmatig de website van Molenheide bekijkt, zo mis je nooit een actie van de week en bespaar je een aardig bedrag op je boeking. Mogelijks staat jouw verblijf er net tussen?

2) Staat jouw verblijf niet tussen de last minutes?

Beslis je om op het laatste moment nog snel een uitstapje met de kids vast te leggen? Dan is Molenheide de ideale locatie om een onvergetelijke vakantie te beleven. Op de website van Molenheide vind je heel wat super interessante last minutes die je kunt boeken voor een zeer goedkope prijs. Bekijk snel of er een last minute beschikbaar is voor de periode die jij voor ogen hebt.

3) Krijg korting tijdens de schoolvakanties

In tegenstelling tot heel wat andere reisorganisaties houdt Molenheide wel rekening met de schoolperiodes. Mensen met kinderen kunnen vaak niet anders dan op reis gaan tijdens de schoolvakanties. Hier houdt Molenheide rekening mee! Wie ervoor kiest om een verblijf te boeken bij Molenheide tijdens één van de schoolvakanties zoals de Meivakantie, Zomervakantie, Herfstvakantie of Kerstvakantie krijgt een mooie korting op zijn of haar verblijf!

4) Ouder dan 50+? Vergeet je korting niet aan te vragen!

Geniet van de prachtige omgeving in en rond het bungalowpark van Molenheide tijdens een deugddoende wandeling of een ontspannende fietstocht. Alleen of samen met je kleinkinderen? Jij kiest, maar wat wel vaststaat is dat Molenheide een leuke korting geeft aan iedereen die ouder is dan 50 jaar. Bovendien is deze korting ook te combineren met andere kortingen zoals de vroegboekkorting.

5676953e00e7f

5) Vroeg boeken = 30% goedkoper boeken

De vroege vogels worden beloond door Molenheide. Als je zeker weet wanneer je een bezoek zal brengen aan Molenheide, wacht dan niet te lang om te boeken. Hoe vroeger je boekt, hoe groter de korting die je zal krijgen op je verblijf bij Molenheide. Zo krijg je tot wel 30% korting op je boeking als je boekt tot 60 dagen voor aankomst.

 

Reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top